Hesseler Fietsers in de Sportblazer

  Toervereniging Hesseler Fietsers
Maandag 8 maart 2021, 19.00 uur, weer een extra NOS Journaal in verband met een Corona persconferentie. In de pers is (zoals inmiddels gebruikelijk) al uitgelekt dat er enkele versoepelingen op de Coronamaatregelen aan zitten te komen, hieronder mogelijk versoepelingen voor ons als buitensporters. Vol verwachting volg ik de persconferentie en nadat premier Rutte heeft verteld dat vanaf 16 maart ook buitensporters onder voorwaarden weer met 4 personen samen mogen komen maakt zich blijdschap van mij meester. Echter, te vroeg gejuicht. De versoepeling blijkt alleen te gelden voor weer wachten tot de volgende persconferentie in de hoop dat er dan wel goed nieuws te melden is.

Wel goed nieuws is er over onze ledenwerfactie. Deze heeft inmiddels een 4-tal nieuwe leden opgeleverd en de verwachting is dat de komende tijd zich nog een aantal nieuwe leden melden. Op deze plaats heet ik de nieuwe leden alvast van harte welkom bij onze club en wens hen veel fietsplezier toe. Hopelijk kunnen we jullie binnenkort wegwijs maken binnen onze vereniging. We zien er naar uit.

Henk van Veen

 

Nieuw kandidaat bestuurslid

Waar in het verleden ons bestuur bestond uit zowel racefietsers als ATB’ers is dit sinds een aantal jaren niet meer het geval. Alle huidige bestuursleden zijn actief op de racefiets. Om ook de belangen van de ATB’ers goed te kunnen vertegenwoordigen zijn we daarom op zoek gegaan naar een ATB lid die in het bestuur zitting wil nemen. We zijn erg blij dat we met Ranal Kregel de persoon hebben gevonden die deze taak op zich wil nemen. In onze komende ledenvergadering zullen we onze leden daarom voorstellen het bestuur uit te breiden met een extra bestuurslid die zich de komende jaren zal inzetten voor de belangen van de groeiende ATB afdeling binnen onze vereniging. Als deze hiermee instemmen zal Ranal vanaf dat moment deel uitmaken van ons bestuur. Tot dat moment zal hij alvast meedraaien om sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Voor de toekomst streven we ernaar twee ATB leden deel uit te laten maken van ons bestuur.

 

 

 

 

 

© De Hesseler fietsers 2019