Word nú lid van de Hesseler Fietsers

Het is nu het moment om lid te worden van de Hesseler Fietsers!

De Hesseler Fietsers is één van de ruim 400 bij de NTFU (Nederlandse Toerfiets Unie) aangesloten verenigingen. De NTFU staat jaarlijks garant voor vele kilometers fietsplezier. Zij stelt de toerfietsers in de gelegenheid deel te nemen aan toertochten en diverse meerdaagse evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. De leden van onze vereniging trekken er overdag,      ‘s avonds en in de weekends samen op uit om mooie fietstochten te maken.

Zelf organiseren we jaarlijks een aantal toertochten, zowel op de weg als in het veld. Als lid kun je gratis deelnemen aan deze tochten. Verder nemen we deel aan toertochten die door andere verenigingen worden georganiseerd. Eén keer per jaar bieden we onze leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een meerdaagse fietstocht in binnen- of buitenland.

We zijn een recreatieve toerfietsvereniging, die in 1979 is opgericht in Oosterhesselen. Het doel van de vereniging is om met elkaar op sportieve wijze en in een goede sfeer te fietsen. Bij ons geldt dan ook het motto: “Samen uit, samen thuis”. Momenteel heeft de vereniging 63 leden. Onder de leden bevinden zich zowel racefietsers als mountainbikers.

De laatste jaren is de gemiddelde leeftijd van onze leden behoorlijk toegenomen, we zijn dan ook op zoek naar verjonging. Nu hebben we gemerkt dat er in ons dorp en de omliggende dorpen behoorlijk wat mensen actief zijn op de racefiets of mountainbike zonder te zijn aangesloten bij een vereniging. Deze mensen roepen we op om nu lid te worden van De Hesseler Fietsers. Om de kosten hoeft je het in ieder geval niet te laten, deze bedragen slechts € 50,00 per jaar en hiermee ben je dan meteen lid van de NTFU wat belangrijke voordelen geeft. Hieronder de voordelen op een rij:

  • Gratis fietsverzekering tot een schade van € 1000,- . Deze verzekering geldt voor al je fietsen bij schade tijdens clubritten, trainingen, toertochten en eigen ritten. Persoonlijke eigendommen (zoals helm en kleding) zijn tot een bedrag van € 350,- meeverzekerd. De verzekering is geldig in heel Europa.
  • Als NTFU-lid ben je ook verzekerd tegen ongevallen op het moment dat je deelneemt aan een toertocht of clubrit van een NTFU-vereniging.
  • Korting op het inschrijfgeld bij deelname aan NTFU-toertochten.
  • Gratis toezending van Fietssport Magazine, het tijdschrift voor fanatieke wielrenners en avontuurlijke mountainbikers (4 x per jaar).
  • Korting op de aanschaf van clubkleding.
  • Gratis deelname aan eigen toertochten.

 

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op onze website www.hesselerfietsers.nl of door middel van een email aan bestuur@hesselerfietsers.nl
Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Henk van Veen, tel. 06-53294078.

© De Hesseler fietsers 2019