Trainingen

Het wegseizoen loopt van 1 maart tot 1 november  De afstand bedraagt tussen de 50 en 60 kilometer.Op de zondagmorgen wordt er getraind door een groep die een maximum van ca. 27 km. zal aanhouden.

Het vertrek is vanaf 1 april tot 1 mei, en vanaf 1 september tot 1 oktober om 18.30 uur. Vanaf 1 mei tot 1 september wordt er om 19.00 uur vertrokken. De zondagmorgen- groep vertrekt om 09.30 uur.

Naast deze trainingen bestaat er een groep fietsers, die zowel dinsdag als donderdag op pad gaan.. Dit is een groep fietsers (meest wat oudere leden) die om welke reden dan ook, de tijd heeft om overdag te fietsen. Zij fietsen iedere week een tocht van ca. 50 à 60 kilometer, waarbij de gemiddelde snelheid ongeveer 27 kilometer per uur is. Onlosmakelijk onderdeel van deze tochten is de koffie stop onderweg. We vertrekken gedurende de zomertijd ‘s morgens om 09.00 uur bij Café Deen.  Gedurende de wintertijd  vertrekken we om 13.00 bij Café Deen. Indien er sprake is van sneeuw en ijs en andere slechte weersomstandigheden, dan slaan we wel eens een keertje over.


ATB training

De ATB – ers trainen meestal op zondagmorgen (als men géén veldtoertocht fietst), vertrek 09.00 uur, en op woensdagavond vertrek 19.00 uur. Gedurende de wintermaanden gaan de trainingen op woensdagavond gewoon door, maar dan wel met gebruik van een lampenset op de fiets. Het vertrek van alle groepen vindt plaats bij Café Deen te Oosterhesselen. Wordt er op een afwijkend tijdstip vertrokken, dan wordt dit via deze website bekend gemaakt.

© De Hesseler fietsers 2019